Narudžbe se realiziraju u normalnom režimu i bez kašnjenja

Velké Nástěnné hodiny Srebro Barva SPRZ9 (ZEG)

Cijena:18.99Eur
U košaricu

Zašto odabrati sat na zidu iz naše trgovine?

 

Jedinstveni uzorci: Naši satovi nisu samo alati za mjerenje vremena, već i umjetnička djela. Ovdje ćete pronaći apstraktne uzorke, geometrijske kompozicije i mnogo toga što će istaknuti karakter vašeg prostora.

 

Laka instalacija: Satovi nalijepljeni na zid izuzetno su laki za postavljanje. Bez potrebe za bušenjem ili korištenjem alata - samo zalijepite i gotovo!

 

Personalizacija: Dajte svojem prostoru osobni karakter s satom koji odražava vaš način života. Odaberite oblik, boju i veličinu koja savršeno odgovara vašem prostoru.

 

Trajnost: Naši satovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, što jamči njihovu dugovječnost. Uživajte u preciznom mjerenju vremena kroz mnogo godina.

 

Izvrstan poklon: Sat nalijepljen na zid također je odličan poklon za voljene osobe. Zahvaljujući raznolikosti uzoraka, lako ćete pronaći nešto prikladno za svakoga.

 

Transformirajte svoj prostor u prostor pun stila i funkcionalnosti uz naše satove nalijepljene na zid. Otkrijte novu dimenziju mjerenja vremena s našim jedinstvenim i dizajnerskim proizvodima već danas!

 

veličine od 70 do 130 cm