Narudžbe se realiziraju u normalnom režimu i bez kašnjenja

Naša tvrtka

 

 

Naša tvrtka posluje u 6 zemalja: Hrvatska, Poljska, Njemačka, Češka, Slovačka i Mađarska.

 

 

Cijena pošiljke je 30 kn uz uplatu na račun ili 40 kn plaćanje pouzećem (plaćanje  pri preuzimanju). Pošiljke dostavljamo koristeći usluge kurirske službe GLS.

 

 

       Naša tvrtka sve zavjese i zastori šije po mjeri, vrijeme šivanja je od 3 do 7 dana

 

 

 

1.   Veličina zavjese je navedena prije nabranja ako nije napisano drugačije. Navedena visina se uvijek odnosi na visinu u  najdužem mjestu. Visina može se razlikovati od 2% od one koja je navedena u opisu. Širina se može razlikovati od 5% od one koja je navedena u opisu. Ako nije navedena boja zavjese, onda zavjesa bit će u bijeloj boji.

 

2.   Predmet prodaje je proizvod koji je opisan na web stranici u količini od 1 komada, ako na slici ima više od jednog komada, tada cijena se odnosi na 1 komad, ako je napisano u opisu drugačije da cijena se odnosi na cijeli komplet.

 

       3.   Cijena se odnosi na navedeni proizvod: zavjesu, zastor ili panel zavjesu. U cijenu, ako nije napisano drugačije, nisu   uključeni dodatni elementi koji se nalaze na slici, poput žabica, karniša, dekorativnih krugova i leptirića, utega za zavjese te šipaka za panel zavjese.